Langstraat is het hoveniersbedrijf in de regio Eindhoven voor tuinaanleg tuinonderhoud en tuinadvies

3469109 1 Org

Het mooie weer heeft even op zich laten wachten. Maar nu is het dan zover. We hebben alweer mogen genieten van een paar mooie dagen en het ziet er goed uit voor de komende periode. Tijd om de tuin onder handen te nemen.

Tuinonderhoud waar gaat u beginnen
Het mooie weer zorgt er ook voor dat de bloemen en planten de grond uit schieten. U doet ’s morgens de gordijnen open en u weet niet wat u ziet. Het gras staat hoog en het onkruid zowaar nog hoger. Ook de planten en bloemen die zo mooi in het perkje stonden hangen over het paadje naar de schuur. Waar moet u beginnen? Misschien doet u op dit moment het liefst de gordijnen weer dicht en hoopt dat het de volgende morgen allemaal bijgewerkt is en uw tuin er weer prachtig bij ligt!

Tuinonderhoud van hovenier Langstraat
Nou dat kan! Fred Langstraat is een hovenier in hart en nieren en kan u helpen bij het onderhouden en bijwerken van uw tuin. ’s Morgens voor dag en dauw stapt Fred Langstraat, de hovenier, in zijn bus op weg naar uw tuin. En wanneer u dan uw gordijnen open doet, is het gras al gemaaid en staan de plantjes weer in de perkjes zoals het hoort. Is dat niet lekker wakker worden? Oh ja, en de kosten voor het laten onderhouden van uw tuin vallen echt mee! Vraag dat maar aan Fred Langstraat tuinen.

Laat uw tuin aanleggen door een specialist
Het mooie weer inspireert ook. U kijkt wederom van uit uw slaapkamerraam naar uw tuin. Het paadje naar de schuur lijkt wel een ‘buggle piste’ en het gras bij de buren is deze keer echt groener. Tijd voor een flinke renovatie aan uw tuin. Maar hoe?

Tuinaanleg is iets voor specialisten en Langstraat hoveniers is een specialist. Of het nu gaat om een mooie exclusieve tuin of een mooie tuin met een vijver, Fred Langstraat kan u helpen met het verwezenlijken van uw droomtuin. Langstraat hoveniersbedrijf heeft een eigen ontwerpbureau waardoor elke tuin wordt uitgevoerd volgens een van te voren afgesproken plan. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tuinadvies is bij Langstraat hoveniers een service
Het mooie weer zet u ook aan het denken. U kijkt nogmaals van uit uw slaapkamerraam naar buiten. Op het acht uur Journaal van gisteravond, heeft u gehoord dat het vandaag mooi weer zou worden. Maar u hebt werkelijk geen idee of dat ook zo is. Het is de grote berkenboom die u al het zicht naar buiten toe ontneemt. Tijd voor rigoureuze maatregelen. Maar het even omzagen van de boom kan ook een nieuwe woning betekenen. Wat nu als de boom de verkeerde kant op valt? Een goed advies is hier wel op zijn plaats.

Voor de regio Eindhoven is Fred Langstraat uw hovenier die u kan voorzien van een goed advies. Misschien hoeft de mooie berkenboom wel helemaal niet omgezaagd te worden. En is inkorten en uittoppen van de boom wel voldoende om het zicht op uw tuin (en het weer) weer terug te laten komen. Een goed tuinadvies hoeft niet duur te zijn!

De zon is eindelijk gaan schijnen in Nederland. En wanneer u ’s morgens de gordijnen van uw slaapkamer open doet staat Fred Langstraat graag in uw exclusieve tuin voor u klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *