Terras aanleggen doe je met Fred Langstraat Tuinen ​

Tuinaanleg

Uw tuin is het verlengde van uw woning en daarom is het erg belangrijk om na te denken over de indeling van die tuin. Dat begint vaan bij planten, een gazon, tegels, maar wat dacht u van een heerlijk terras om de warme zomerdagen door te brengen?

De aanleg van een terras is specialistisch werk

Het lijkt eenvoudig, dat aanleggen van een terras, maar dat is het zeker niet. Een terras maakt uw tuin af, biedt de tuin een verzorgde uitstraling, maar is doorgaans ook het gedeelte waar u het meeste zit en dat de meeste aandacht krijgt.

Het is dus van belang dat uw terras met de nodige aandacht en perfectie wordt aangelegd en dat is specialistisch werk. Het ontstaan van uw terras begint allemaal, zoals vaak het geval is, met een tekening. In dit geval betreft het een plattegrond van het terras en het pad dat hier naartoe leidt.

Als dit allemaal in kaart is gebracht zal het terras dat wij gaan aanleggen worden uitgezet en uitgegraven, een klus die zonder goed gereedschap niet zal slagen.

Na het uitgraven van het terras kan worden gestart met de aanleg om het geheel vervolgens netjes af te werken. Indien alles naar uw tevredenheid is, leveren wij het op en kunt u tijdens de warme dagen kunt genieten van uw tuin mét terras.

Wat kunnen we nog meer…

Bij Fred Langstraat Tuinen denken we graag in kansen, niet in beperkingen. Dat wil zeggen dat wij van Fred Langstraat Tuinen niet alleen kunnen helpen met de aanleg van tuinen, het onderhoud van tuinen, de renovatie van tuinen of de aanleg van een terras. Nee, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve tuinen en kunnen u daardoor ook helpen bij een tuin met een vijver, het plaatsen van palmbomen en vlonders.

Bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen realiseren? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Diensten

Offerte aanvragen

Tuinontwerp Lieshout

Contact opnemen met
Fred Langstraat Tuinen uit Sint Oedenrode