Fred Langstraat Tuinen het adres voor aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin

Januari 2013, dat was het moment dat Fred Langstraat besloot zijn jarenlange ervaring, zijn kennis en zijn vakmanschap te borgen in een eigen onderneming; Fred Langstraat Tuinen.

Binnen Fred Langstraat Tuinen combineert hij de 25 jaar werkervaring in het hoveniersvak met een enthousiast team van vakkundige hoveniers om uw wensen te vertalen in uw eigen stukje natuur. 

Ja, uw eigen stukje natuur. Daarom staan uw wensen centraal. Bij Fred Langstraat Tuinen luisteren we aandacht naar uw wensen, brengen we deze vakkundig in kaart en vallen wij waar nodig bij met onze kennis en ervaring. Tezamen komen we tot een schitterend ontwerp dat na uw goedkeuring wordt omgetoverd tot uw nieuwe tuin.

Zorgeloos genieten van uw eigen stukje natuur, dat is ons doel 

Werkzaamheden Fred Langstraat Tuinen

Uw wensen staan centraal en niets is onmogelijk. Dat wil zeggen dat bij Fred Langstraat Tuinen werkelijk alles mogelijk is op het gebied van tuinen.

Wij verzorgen de tuin van A tot Z, van aanleg tot onderhoud. Heeft u zelf groene vingers? Fantastisch! In dat geval kunnen we altijd als tuinliefhebbers onder elkaar eens sparren en wellicht kunnen wij van Fred Langstraat Tuinen u voorzien van advies.
 

Gespecialiseerd in exclusieve tuinen

Droomt u van een exclusieve tuin, maar denkt u dat het niet realistisch is? Dan heeft u dat verkeerd! Wij van Fred Langstraat Tuinen hebben ons gespecialiseerd in de aanleg van exclusieve tuinen.

U kunt hierbij denken aan een Oosterse tuin, tuin met vijver of zelfs een compleet aangelegde tuin inclusief palmbomen en vlonder!

Fred Langstraat Tuinen is uw hovenier in omgeving Eindhoven

Dus, bent u op zoek naar een hovenier voor de aanleg, het onderhoud of de renovatie van uw tuin in de omgeving Eindhoven? Dan bent u bij Fred Langstraat Tuinen aan het juiste adres!

Fred Langstraat Tuinen is gevestigd in Son & Breugel waardoor wij onze dienstverlening eenvoudig en snel kunnen leveren in bijvoorbeeld Lieshout, Laarbeek en Sint-Oedenrode.
Bent u benieuwd wat Fred Langstraat Tuinen voor u kan betekenen? Neem gerust contact op zodat we uw wensen eens kunnen bespreken!

Diensten

Offerte aanvragen

Tuinontwerp Lieshout

Contact opnemen met
Fred Langstraat Tuinen uit Sint Oedenrode