Fred Langstraat Tuinen, voor al uw tuinadvies

Aanleg terras en pad

w Heeft u een voorliefde voor de natuur, plannen met uw tuin en wenst u enkel een advies? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van Fred Langstraat Tuinen. Bij Fred Langstraat Tuinen weten wij wel raad met de aanleg van uw tuin, het verhelpen van een hardnekkige insectenplaag of de verzorging van uw planten en gazon. Zie het als het beste van twee werelden. Wij voorzien u van het beste advies, zodat u zelf aan de slag kunt. Heeft u toch liever dat wij een handje helpen? Dan doen wij dat natuurlijk met plezier; Fred Langstraat Tuinen staat voor u klaar. In de regio Eindhoven en met name de regio’s Son & Breugel, Sint-Oedenrode, Laarbeek en Lieshout is Fred Langstraat Tuinen uw hovenier.

Tuinadvies voor aanleg

Die droomtuin zit al een poosje in het hoofd, aan groene vingers geen gebrek, maar u mist net even dat laatste beetje informatie of die goede raad. In dat geval staan wij u graag bij waar dat nodig is. Doordat wij maatwerk kunnen leveren betaalt u alleen voor het advies dat u krijgt. Op die manier kunnen we eerlijk en transparant uw droomtuin realiseren.

Tuinadvies voor onderhoud

Er gaat niets boven een zonnige dag in de tuin bezig zijn. Sterker nog, voor sommigen onder ons is tuinieren zo een grote passie dat het zelfs bij mindere temperaturen een genot is. Toch wil dat niet zeggen dat iedereen direct van de hoed en de rand weet en dat geeft niets. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw tuin, zodat u lekker aan de slag kunt.

Tuinadvies voor renovatie

Is uw droomtuin even aan uw aandacht ontsnapt of hebben andere zaken tijd van u gevergd, ten koste van de tuin? Geen probleem, het hoeft zeker niet te laat te zijn. Wij van Fred Langstraat Tuinen verstaan ons vak en zijn ook bekend met het renoveren van tuinen. Benieuwd wat er voor uw tuin mogelijk is? Vraag ons eens om advies!

Prijzen en mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden bij Fred Langstraat Tuinen en zie wat de hovenier voor u kan betekenen.

Diensten

Offerte aanvragen

Tuinontwerp Lieshout

Contact opnemen met
Fred Langstraat Tuinen uit Sint Oedenrode