Tuinonderhoud duur? Niet bij Fred Langstraat Tuinen

Tuinonderhoud

Wij van Fred Langstraat Tuinen zijn hoveniers in hart en nieren. Naast het geven van een goed tuinadvies en het aanleggen van een exclusieve tuin, is Fred Langstraat Tuinen ook het adres voor het onderhouden van uw tuin.

Een tuin leeft immers en is dynamisch. Een tuin groeit en bloeit en verandert continu. Onderhoud is hierin noodzakelijk om te zorgen dat uw tuin er het hele jaar op zijn strakst bij ligt. Dat onderhoud? Dat hoeft u natuurlijk niet helemaal alleen te doen.

Als u groene vingers heeft staan we u graag bij met advies en wanneer u het liever helemaal uitbesteed staan wij uiteraard klaar om het u uit handen te nemen.

Langstraat is de hovenier die u kan helpen, ook bij het onderhouden van uw tuin.

Fred Langstraat Tuinen het adres voor

Onderhoud uw tuin het gehele jaar

Dat onderhoud, is dat echt het hele jaar door? Ja, zeker! Om te zorgen dat uw tuin er altijd netjes bijligt heeft deze het hele jaar door onderhoud nodig, verdeeld over de 4 seizoenen.

Prijzen voor tuinonderhoud

Besteed u het onderhouden van uw tuin liever uit, maar bent u bang dat dit onredelijk duur is? Dat is niet altijd het geval!

De prijzen voor het onderhouden van uw tuin zullen per hovenier behoorlijk uiteenlopen, maar waar bestaat zo een prijs nou uit? Dat leggen we je graag even uit, want bij Fred Langstraat Tuinen zijn we transparant. De kosten bestaan onder andere aan de kosten voor gereedschap, afvoer van (groen)afval en het materiaal. Bovendien bestaan de kosten natuurlijk uit arbeidsuren, want het onderhouden van uw tuin verdient nou eenmaal tijd en aandacht.

Een prijsindicatie is sterk afhankelijk van uw tuin en uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken en welke kosten hieraan vastzitten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Diensten

Offerte aanvragen

Tuinontwerp Lieshout

Contact opnemen met
Fred Langstraat Tuinen uit Sint Oedenrode