Na 2 dagen zat het er al vol met allerlei insecten en vogels

3579564 1 OrgIn Son, nabij Eindhoven heeft Fred Langstraat Tuinen een tweede insectenhotel mogen bouwen. Het hotel maakt onderdeel uit van een nieuwe, door Fred Langstraat aangelegde tuin. Het insectenhotel bestaat uit drie delen en is opgebouwd uit een stammenwand binnen een prieel.

 

Insecten en vogels

En dat een wat groter insectenhotel werkt, blijkt ook maar weer in de tuin in Son. Binnen twee dagen zat het er al vol met allerlei insecten en vogels. De stammenwand biedt beschutting tegen de wind. Vogels vinden er bescherming en kunnen nestelmaterialen verzamelen. En het insectenhotel is ook een favoriete plek voor kevers en torren.

 

Ook uw tuin laten aanleggen door Fred Langstraat?

Wilt u ook wat anders met uw tuin? Denk dan eens aan Fred Langstraat Tuinen. Nu is het de tijd om uw ideeën te laten tekenen in een nieuw tuinontwerp. Dan kan aan het einde van de winter al gestart worden met de tuinaanleg. En bent u ook een natuurliefhebber? Denk dan eens aan een insectenhotel. Dat is een echte aanwinst voor uw tuin, zeker wanneer u met de natuur begaan bent!

 

Tel: (06) 29 53 70 63

info@fredlangstraattuinen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *